Fysiomekka
Henkilökunta

Kuopio-halli

kuopiohalli@fysiomekka.fi

Pekka Nyberg
040 7300 428

Olen Pekka Nyberg, Fysiomekan perustaja. Koulutettuna hierojana toimiminen on luontainen alavalinta minulle, sillä se tukee myös kiinnostustani urheilulliseen ja terveelliseen elämäntapaan. 

Sosiaalisena ihmisenä nautin myös työssäni siitä,  että tapaan paljon erilaisia ihmisiä päivittäin. 

Vapaa-aikani kuluu salilla ja koiraharrastuksen parissa. Kiinnostus ihmiskehoon ja sen mahdollisuuksiin on suuri. 

Osaan ajatella lihashuollon tarpeen asiakaslähtöisesti, niin akuuttitilanteissa kuin lihasharjoittelun tukenakin. Hieron varmoin ottein, joten lihaskipuihisi tulet varmasti saamaan apua!

Aki Kolari
040 7739657

Olen Aki Kolari, koulutettu hieroja. Minulla suuri intohimo työskennellä ihmisten kanssa ja haluan kehittää osaamistani jatkuvasti. Olen helposti lähestyttävä persoona, jolle asiakaslähtöisyys on kaikki kaikessa. Käsittelen varmoin, napakoin ja rauhallisin ottein ja lähden aina liikkeelle asiakkaan toiveista ja tuntemuksista.

Urheilullinen elämäntapani ja kilpatason salibandyharrastukseni auttavat minua ymmärtämään ihmiskehoa myös omakohtaisten kokemusten kautta. Varaa aika, niin selätetään kehosi jumit yhdessä – tai ota hetki itsellesi ja saavu rentoutumaan arjen kiireiden keskellä!

Ida Kaunisto
040 5507434

Olen Ida Kaunisto, koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja fysioterapiaopiskelija.
Terveys ja hyvinvointi on aina kiinnostanut minua. Erityisesti kiinnostus tuki- ja liikuntaelinvaivoihin on suuri, joten hierojakouluun sekä myöhemmin fysioterapeutiksi lähteminen olivat luontevia ammatinvalintoja. Nautin ihmisten kanssa työskentelystä, ja asiakaslähtöisyys on minulle tärkeää. Haluan palvella asiakkaani yksilöllisesti heidän tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen, käyttäen eri hierontatekniikoita sen mukaan. Varaa itsellesi aika ja tule palautumaan tai rentoutumaan! Hieron Kuopio-hallilla viikonloppuisin la-su klo 11-16.

Elina Remes
0400 950109

Hei! Olen Elina Remes, koulutettu hieroja /urheiluhieroja ja fysioterapiaopiskelija. 

Hyvinvointi ja terveys on aina ollut mielestäni kiinnostavia asioita, joten motivaationi oppia kokoajan lisää on suuri. Voin hyödyntää hierojana myös fysioterapiaopinnoistani saamiani tietoja ja taitoja. Käytän hieronnassani klassisia -ja urheiluhierontaotteita asiakkaan tarpeiden mukaan. Haluan palvella asiakkaitani yksilöinä ja kunnioittaa heidän tarpeitaan ja tuntemuksiaan.

Hieron Kuopio-hallilla viikonloppuisin la-su klo 11-16

Kuopio Sokos Hotel Puijonsarvi

puijonsarvi@fysiomekka.fi

Ossi Ahonen
0400 837317

Hei, nimeni on Ossi Ahonen ja olen koulutukseltani hieroja/urheiluhieroja. Opiskelen tällä hetkellä myös fysioterapeutiksi. Työssäni haluan edistää asiakkaiden terveyttä ja hyvinvointia heidän tarpeidensa mukaan.

Sosiaalisena ihmisenä pidän siitä, että työ antaa minulle mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä päivittäin ja minulle on tärkeää, että jokainen heistä otetaan vastaan omana yksilönään.

Hieron Original Sokos Hotel Puijonsarvessa sopimuksen mukaan. Hinta norm. 45€/ tai S-etukortilla 40€ (voimassa toistaiseksi). 

Ota itsellesi aikaa, tule rentoutumaan ja palautumaan arjen rasitteista!

Juho Auvinen
044 0110940

Tervehdys! Olen Juho Auvinen, rennon lupsakka nuori mies Kuopiosta. Koulutukseltani olen urheiluhieroja, merkonomi, ylioppilas ja tällä hetkellä meneillään on fysioterapiakoulutus savonia ammattikorkeakoulussa.
Kiinnostukseni hierontaan, fysioterapiaan ja yleisesti parempaan hyvinvointiin heräsi kilpaurheilutaustani vuoksi.Tarjoan hierontapalveluni hyvin yksilöitynä ja räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin vastaaviksi. Yhteisymmärryksessä toteutamme hoitotapahtuman parhaaksi katsomallamme tavalla. Hieron hotelli puijonsarvessa ma-to iltaisin. 

Tervetuloa hierontaan!

Kuopio Yrityshieroja

yrityshieroja.kuopio@fysiomekka.fi

Joonas Ojantie
050 590 7414

Olen Joonas Ojantie, urheiluhieroja ja fysioterapian opiskelija Kuopiosta. Pelaan aktiivisesti jalkapalloa ja sen tueksi myös kuntosaliharjoittelua. 

Hyvinvointi ja liikunnalinen elämäntapa ohjaavat tekemisiäni. 

Erityisesti kiinnostus tuki -ja liikuntaelinten ongelmiin sai minut lähtemään hierojakouluun ja sittemmin fysioterapeutiksi opiskelemaan. 

Pyrin aina toteuttamaan hieronnan asiakkaan tarpeiden mukaisesti haluat sitten ennaltaehkäisevää käsittelyä tai mieltä ja kehoa rentouttavaa hierontaa.

Jyväskylä Sokos Hotel Alexandra

alexandra@fysiomekka.fi

Tuukka Lehto
040 7617300

Olen Tuukka Lehto, urheiluhieroja Jyväskylän hotelli Alexandrassa. Kiinnostukseni ihmisen kehonhuoltoon on lähtenyt omien liikuntaharrastusteni ja terveellisten elämäntapojen kautta. Työssäni minulle tärkeintä on löytää helpotusta asiakkaan vaivoihin käyttäen apuna eri hierontatekniikoita. Tämän lisäksi yksi parhaita puolia työssäni on erilaisten ihmisten kohtaaminen. Suhtaudun jokaiseen asiakkaaseen ja hänen kehonhuollollisiin ongelmiinsa yksilöllisesti. 

Hieron Original Sokos Hotel Alexandrassa ma-to klo 16-22 välisenä aikana.  Hinta norm. 45€/50min tai S-etukortilla 40€/50min.

Varaa aika tästä