Fysiomekka
Henkilökunta

Kuopio-halli

kuopiohalli@fysiomekka.fi

Pekka Nyberg
040 7300 428

Olen Pekka Nyberg, Fysiomekan perustaja. Koulutettuna hierojana toimiminen on luontainen alavalinta minulle, sillä se tukee myös kiinnostustani urheilulliseen ja terveelliseen elämäntapaan. 

Sosiaalisena ihmisenä nautin myös työssäni siitä,  että tapaan paljon erilaisia ihmisiä päivittäin. 

Vapaa-aikani kuluu salilla ja koiraharrastuksen parissa. Kiinnostus ihmiskehoon ja sen mahdollisuuksiin on suuri. 

Osaan ajatella lihashuollon tarpeen asiakaslähtöisesti, niin akuuttitilanteissa kuin lihasharjoittelun tukenakin. Hieron varmoin ottein, joten lihaskipuihisi tulet varmasti saamaan apua!

Janika Piippo
044 2350205

Moro, olen Janika, koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Kehonhuolto ja yleisen hyvinvoinnin lisääminen rupesi enenevissä määrin kiinnostamaan minua lukioiässä lentopalloharrastukseni myötä. Sydäntäni lähellä ovat myös koirat ja aikaa tuleekin vietettyä paljon myös oman koirani kanssa puuhaillessa. Työssäni palkitsevinta on asiakkaan antama palaute, jonka avulla pystyn kehittämään itseäni paremmaksi hierojaksi. Pidän myös siitä, että jokainen työpäivä on erilainen. Toivotankin juuri sinut tervetulleeksi hierontaan, jotta kroppasi saisi apua lihaskireyksiinsä!

Ida Kaunisto
040 5507434

Olen Ida Kaunisto, koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja fysioterapiaopiskelija.
Terveys ja hyvinvointi on aina kiinnostanut minua. Erityisesti kiinnostus tuki- ja liikuntaelinvaivoihin on suuri, joten hierojakouluun sekä myöhemmin fysioterapeutiksi lähteminen olivat luontevia ammatinvalintoja. Nautin ihmisten kanssa työskentelystä, ja asiakaslähtöisyys on minulle tärkeää. Haluan palvella asiakkaani yksilöllisesti heidän tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen, käyttäen eri hierontatekniikoita sen mukaan. Varaa itsellesi aika ja tule palautumaan tai rentoutumaan! Hieron Kuopio-hallilla viikonloppuisin la-su klo 11-16.

Fit Kuopio

fitkuopio@fysiomekka.fi

Iida Savolainen
050 4940257

Olen Iida Savolainen, koulutettu hieroja/urheiluhieroja Kuopijosta. Olen pienestä pitäen ollut kiinnostunut tuki- ja liikuntaelinten sairauksista, sekä hyvinvoinnista, joten hierojaksi opiskeleminen oli minulle luonnollinen uravalinta. Olen harrastanut jalkapalloa ja salibandya kilpatasolla ja muutenkin lajikirjoni on laaja. Hieron pehmeän napakoin ottein, asiakkaan toiveiden mukaan.  Hallitsen myös purentalihasten hieronnan. 

Varaa aika hierontaan niin annetaan yhdessä kireyksille kyytiä!

Saku Paukku
0509180007

Olen Saku Paukku, Jyvässeudulta kotoisin oleva koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Pitkän urheilutaustan omaavana olen aina ollut kiinnostunut ihmiskehon toiminnasta, ja siksi alan valinta selkiytyi luontevasti jo muutamia vuosia sitten. Perustyöni lisäksi hallitsen mm. fascia-hieronnan sekä purentalihasten käsittelyn.
Yksilöllisyyden huomioiminen on minulle työssäni tärkeää. Kuuntelen asiakasta ja pyrin myös antamaan täsmällistä ohjeistusta lihaskunnon ylläpitämiseen. Työni parhaana puolena pidänkin asiakaskunnan monipuolisuutta ja sen myötä tarjoutuvia uusia näkökulmia ja haasteitakin.

Varaa oma aikasi Fit Kuopion toimipisteeseen, niin hoidetaan yhdessä kroppasi kuntoon!

Kuopio Sokos Hotel Puijonsarvi

puijonsarvi@fysiomekka.fi

Ossi Ahonen
0400 837317

Nimeni on Ossi Ahonen ja olen koulutukseltani hieroja/urheiluhieroja. Opiskelen tällä hetkellä myös fysioterapeutiksi. Työssäni haluan edistää asiakkaiden terveyttä ja hyvinvointia heidän tarpeidensa mukaan.

Sosiaalisena ihmisenä pidän siitä, että työ antaa minulle mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä päivittäin ja minulle on tärkeää, että jokainen heistä otetaan vastaan omana yksilönään.

Hieron Original Sokos Hotel Puijonsarvessa sopimuksen mukaan. Hinta norm. 45€/ tai S-etukortilla 40€ (voimassa toistaiseksi). 

Ota itsellesi aikaa, tule rentoutumaan ja palautumaan arjen rasitteista!

Juho Auvinen
044 0110940

Olen Juho Auvinen, rennon lupsakka nuori mies Kuopiosta. Koulutukseltani olen urheiluhieroja, merkonomi, ylioppilas ja tällä hetkellä meneillään on fysioterapiakoulutus Savonia ammattikorkeakoulussa.
Kiinnostukseni hierontaan, fysioterapiaan ja yleisesti parempaan hyvinvointiin heräsi kilpaurheilutaustani vuoksi. Tarjoan hierontapalveluni hyvin yksilöitynä ja räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin vastaaviksi. Yhteisymmärryksessä toteutamme hoitotapahtuman parhaaksi katsomallamme tavalla. Hieron hotelli puijonsarvessa ma-to iltaisin. 

Tervetuloa hierontaan!

Jyväskylä Sokos Hotel Alexandra

alexandra@fysiomekka.fi

Tuukka Lehto
040 7617300

Olen Tuukka Lehto, urheiluhieroja Jyväskylän hotelli Alexandrassa. Kiinnostukseni ihmisen kehonhuoltoon on lähtenyt omien liikuntaharrastusteni ja terveellisten elämäntapojen kautta. Työssäni minulle tärkeintä on löytää helpotusta asiakkaan vaivoihin käyttäen apuna eri hierontatekniikoita. Tämän lisäksi yksi parhaita puolia työssäni on erilaisten ihmisten kohtaaminen. Suhtaudun jokaiseen asiakkaaseen ja hänen kehonhuollollisiin ongelmiinsa yksilöllisesti. 

Hieron Original Sokos Hotel Alexandrassa ma-to klo 16-22 välisenä aikana.  Hinta norm. 45€/50min tai S-etukortilla 40€/50min.

Varaa aika tästä