1.7.2019

Fysiomekka avaa syyskuussa uuden toimipisteen Fit Skattaan Helsingin Katajanokalle

Fysiomekka on vuonna 2014 perustettu yritys, joka toimii tällä hetkellä Kuopion, Jyväskylän, Siilinjärven ja Kotkan alueella. Palveluihimme kuuluvvat mm. urheiluhieronta, kylmähoito, kalvokampaus (gua-sha) sekä kinesioteippaus. Syyskuussa 2019 avaamme uuden toimipisteen Helsinkiin Fit Skattan yhteyteen Katajanokalle.

Fit Skatta tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan ja hyvinvointiin. Kuntokeskus avataan syyskuussa 2019.

– Helsinkiin laajentuminen on pitkäaikainen haaveemme. Olen kotoisin pääkaupunkiseudulta, ja valmiit kontaktit helpottavat verkostoitumista. Lisäksi Helsinki on erittäin potentiaalinen ja tärkeä markkina-alue Fysiomekan tulevaisuuden kannalta, kertoo perustajamme Pekka Nyberg.

Uusi toimipiste jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötä Ole.Fit-kuntosaliketjun kanssa: Fysiomekalla on toimipisteet myös Fit Kuopion ja Fit Siilinjärven yhteydessä.

– Ole.Fit on Suomen nopeimmin kasvava kuntosaliketju. Fysiomekka toimii Fitin konseptiin täydellisesti, sillä mekin haluamme laajentua ja tuoda palvelumme jokaisen ihmisen lähelle, Nyberg jatkaa.

Uudelle toimipisteelle tullaan työllistämään kaksi tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon erikoistunutta osaajaa. Lisätietoa avoimista työpaikoista täällä.

Lisätietoja:
Pekka Nyberg
pekka.nyberg@fysiomekka.fi
040 7300428