4.10.2022

Urheiluhierontaa Vantaalla ja Jyväskylässä – tutustu uusiin toimipisteisiimme!

Fysiomekka Fit Porttipuisto Vantaalla

Maanantaina 20.7. avaamme uuden toimipisteen Fit Porttipuiston tiloihin Vantaalle.

Fit Porttipuiston monipuolinen ja laadukas kuntosali löytyy Vantaalta osoitteesta Porttisuontie 7 – aivan Vantaan Ikean vierestä.

Vantaalla sinua palvelee hieroja Timi Hailla. Timi nauttii hierojan työssä jatkuvasta itsensä kehittämisestä sekä ongelmanratkaisusta. Hänellä on pitkä ja monipuolinen urheilutausta, ja hoitaa niin akuutteja vaivoja kuin vaivojen ennaltaehkäisyä.

Vantaalla tarjoamme klassista- ja urheiluhierontaa.

Avajaistarjouksena saat kaikki Timin hieronta-ajat 10€ alennuksella elokuun 2021 loppuun asti. Varaa aika Timin käsittelyyn tästä

Fysiomekka Puistotori Jyväskylässä

Jyväskylän keskustan tuntumaan keväällä avattu Puistotorin toimipiste vahvistui uudella tekijällä, kun Aleksi sai työparikseen Topi Jokitalon.

Hierojan työ on ollut Topin lapsuuden haaveammatti, jossa parasta on uusien ihmisten kohtaaminen ja heidän auttaminen. Topin urheilullinen elämäntyyli ja ultrajuoksuharrastus tuo Topille omakohtaista kokemusta kestävyysliikunnan vammoista ja niiden hoidosta.

Jyväskylässä tarjoamme klassista- ja urheiluhierontaa sekä raskausajan hierontaa. Puistotorin toimipisteen löydät Jyväskylästä osoitteesta Opistokuja 6-8C. 

Varaa aika Aleksin tai Topin käsittelyyn tästä!