Intialainen päähieronta

Hämeenlinna, 

Intialainen päähieronta on oiva tapa rentoutua ja helpottaa stressiä. Tämä noin tuhat vuotta vanha hierontamuoto on nimensä mukaisesti peräisin Intiasta ja Eurooppaan se rantautui 70-luvulla. Rentoutumista kaipaavien lisäksi tämä vanha hierontamuoto sopii erityisesti niska- ja hartiaseudun kireyksistä sekä päänsärystä kärsiville.

Mitä on intialainen päähieronta?

Intialainen päähieronta keskittyy luonnollisesti pään, korvien, kasvojen, niskan, hartioiden ja yläselän alueelle. Hoitomuoto on hellävarainen ja se toteutetaan esimerkiksi kevyttä hierontaa, sivelyä ja painelua tekemällä. Intialainen päähieronta on ennen kaikkea rentouttava toimenpide, jossa soi taustalla rauhallinen musiikki ja pyritään saamaan hierottavalle mahdollisimman mukava asento. Usein erityisesti niskan ja hartioiden aluetta käsitellessä käytetään apuna öljyä. 

Intialaisen päähieronnan hyödyt

Intialaisella päähieronnalla saadaan monia, koko kehoon vaikuttavia hyötyjä. Intialaisessa päähieronnassa pyritään muun muassa vähentämään kokonaisvaltaista stressin tunnetta sekä jännitystä ja parantamaan yleistä hyvinvointia ja rentouden tunnetta. Intialainen päähieronta vähentää niskan ja hartioiden jäykkyyttä, vilkastaa verenkiertoa, helpottaa päänsärkyä ja migreeniä sekä lisää aivojen hapen saantia. Lisäksi hieronnan positiivisia vaikutuksia ovat unenlaadun paraneminen ja energiatasojen nouseminen.  

Kenelle intialainen päähieronta sopii? 

Intialainen päähieronta sopii lähes kaikille jotka haluavat rentoutua ja lievittää esimerkiksi stressiä! Mikäli kärsit kuitenkin epilepsiasta, aivoverenkierron tai pään alueen verenkiertoon liittyvistä häiriöistä, valtimonkovettumataudista, epätavallisen korkeasta tai matalasta verenpaineesta tai esimerkiksi syövästä, ei intialainen päähieronta ole sinua varten. Lisäksi tulehtuneet tai tarttuvat ihotaudit, avovammat tai tulehdukset sekä kuume tai flunssa toimivat esteenä hieronnalle. Päähierontaa ei myöskään suositella tehtäväksi migreenin tai päänsäryn aikana. 

Intialainen päähieronta -palvelua tarjoavat toimpisteet paikkakunnilla

Hämeenlinna, 

Fit Hätilä

Viipurintie 36 Hämeenlinna

Fit Hätilä
Katso toimipisteen sivu

Osoite
Viipurintie 36
13210 Hämeenlinna

Aukioloajat
Avoinna arkisin klo 9-21