Purentalihasten hieronta

Kotka, 

Kuopio, 

Vantaa, 

Purentalihasten jäykkyys aiheuttaa monille esimerkiksi migreeniä, päänsärkyä, tinnitystä sekä niska- ja hartiaseudun kireyksiä. Purentalihasten hieronnalla ja tavoitteellisella kotihoidolla pystytään lievittämään lihasjäykkyyttä ja siitä johtuvia kiputiloja. Etenkin toimisto- ja istumatyöntekijöillä niska- ja hartiaseudun jäykkyydet sekä päänsärky ovat yleisiä vaivoja, joihin yleensä haetaan ensimmäisenä apua hartiahieronnasta – todellinen aiheuttaja löytyy kuitenkin usein purentalihaksista! 

Mitä on purentalihasten hieronta?

Purentalihasten hieronta on hellävaraista hierontaa, joka nimensä mukaisesti kohdistuu suun ja pään alueelle. Hieronnassa lihakset käydään läpi niin suun ulko- kuin sisäpuoleltakin. Hieronta rentouttaa kasvojen ja pään aluetta, poistaa lihasjännityksiä ja siitä on apua erityisesti purentalihasten kipuun. Purentalihasten rentouttamisen lisäksi hieronta kiihdyttää aineenvaihduntaa ja laittaa kuona-aineet liikkeelle. Purentalihasten jäykkyyttä voivat aiheuttaa esimerkiksi hampaiden narskuttelu tai erilaiset purentaviat ja niiden seurauksena on usein kipua leuoissa sekä muualla kasvojen ja pään alueella. 

Purentalihasten hieronnan lisäksi myös kotihoidolla on iso merkitys. Esimerkiksi pään nojaaminen käsiin, hampaiden yhteen pureminen, purukumin ja muiden sitkeiden ruokien jauhaminen ja narskuttelu aiheuttavat jännityksen lihaksissa. Näitä asioita kannattaa siis välttää, jotta purentalihakset pysyvät mahdollisimman rentoina arkielämässä. 

Purentalihasten hieronnan hyödyt

Purentalihasten hieronnasta voidaan saada apua moniin eri vaivoihin, kuten migreeniin, niska-hartiaseudun kireyksiin, tinnitykseen sekä päänsärkyyn. Kuona-aineiden lähtiessä liikkeelle lihasten kireystilat helpottavat ja keho rentoutuu niskan, leuan ja hartioiden alueella. Yhdessä rinta- ja kaularangan käsittelyn kanssa purentalihasten hieronnalla voidaan saada merkittävää apua niska-hartiaseudun ongelmiin.

Kenelle purentalihasten hieronta sopii?

Purentalihasten hieronta sopii kaikille, jotka kärsivät suun ja pään alueen jäykkyyksistä ja kiputiloista. Mikäli narskuttelet tai puret hampaita yhteen, tunnet jännitystä tai kipua pään sekä suun alueella, suosittelemme kokeilemaan purentalihasten hierontaa.

Purentalihasten hieronta -palvelua tarjoavat toimpisteet paikkakunnilla

Kotka, 

Kuopio, 

Vantaa, 

Fit Porttipuisto

Porttisuontie 7C Vantaa

Kotkansaari

Kirkkokatu 20 Kotka

Kunnonsali

Ajurinkatu 16, Kuopio

Fit Porttipuisto
Katso toimipisteen sivu

Osoite
Porttisuontie 7C
00120 Vantaa

Aukioloajat
Arkisin 9-21

Kotkansaari
Katso toimipisteen sivu

Osoite
Kirkkokatu 20
48100 Kotka

Aukioloajat
Arkisin 9-21
Viikonloppuisin erikseen sovittaessa!

Kunnonsali
Katso toimipisteen sivu

Osoite
Ajurinkatu 16,
70110 Kuopio

Aukioloajat
Arkisin 9-21

Kuopio-halli
Katso toimipisteen sivu

Osoite
Opistotie 4
70200 Kuopio

Aukioloajat
Arkisin 9-21
Viikonloppuisin 10-20

Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Katso toimipisteen sivu

Osoite
Minna Canthin katu 16
70100 Kuopio

Aukioloajat
Arkisin 15-22