4.10.2022

Manuaaliset taidot ja tekniikat (MT)

Onko kroppa ollut jumissa jo jonkin aikaa? Tuntuuko välillä, että vaivat ja ongelmat ovat lähtöisin jostain ihan muualta, kuin missä itse kipu tuntuu?

Viime viikonloppuna käytiin taas lisäämässä työkaluja pakkiin, kun Saku osallistui neljän kurssin mittaisen Manuaalisten Taitojen (MT) erikoistumiskoulutuksen ensimmäiseen osaan. Ensimmäisellä kurssilla käytiin läpi yleisimpiä tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoitoa sekä niiden ehkäisyä.

Käytännönläheinen koulutus piti sisällään uusien tekniikoiden lisäksi paljon tutkimista ja havainnointia, mikä auttaa varsinkin pitkäaikaisten vaivojen ja ongelmien ratkaisuun.

“Viikonlopun koulutus oli kattava. Eenkin lantion ja selän virheasentoihin sekä toimintahäiriöihin saatiin taas uutta näkökulmaa. Nyt osaa taas nähdä vaivat hieman kokonaisvaltaisemmin, mikä mahdollistaa pidempiaikaisen vaikutuksen itse hoitoon. Uskon, että varsinkin alaselän ongelmista kärsiville saadaan merkittävää helpotusta näiden oppien ansiosta. Tästä on hyvä jatkaa seuraaville kursseille!”

Varaa aika Sakulle tästä ja laitetaan uudet opit ja tekniikat heti käyttöön!