Aromahieronta

Hämeenlinna, 

Aromahieronta on loistava keino kokonaisvaltaiseen kehon rentoutumiseen. Sen teho perustuu erilaisiin eteerisiin öljyihin, jotka imeytyvät joko ihon tai hengitysteiden kautta verenkiertoon. Aromahieronta rentouttaa sekä kehoa että mieltä ja sillä on myös stressiä poistava vaikutus.

Mitä on aromahieronta?

Kuten sanottua, aromahieronnan teho perustuu eteeristen öljyjen käyttöön ja hierovien liikkeiden yhdistelmään. Hierontaliikkeet ovat usein kevyempiä kuin klassisessa hieronnassa ja siksi aromahieronta sopii loistavasti rentoutumiseen. Erilaisia aromaattisia öljyjä on runsaasti ja niillä on tuoksun lisäksi usein erilaisia vaikutuksia kehoon. Voit valita haluatko käyttää esimerkiksi öljyä joilla on virkistäviä, rentouttavia, lihaskipuja helpottavia tai vaikkapa nestekiertoa parantavia vaikutuksia. Öljyt imeytyvät sekä ihon läpi että hengitysteiden kautta verenkiertoon. 

Aromahieronnan hyödyt

Hellävaraisella aromahieronnalla on lukuisia positiivisia vaikutuksia! Aromahieronta on erityisesti rentouttava ja stressiä poistava hierontamuoto, mutta se vähentää myös kiputiloja ja lihasjumeja tehokkaasti. Lisäksi aromahieronnalla voidaan vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, parantaa unenlaatua sekä tasapainottaa hormonitoimintaa. 

Kenelle aromahieronta sopii?

Aromahieronta sopii erityisesti sinulle, joka kaipaat kokonaisvaltaista rentoutumista! Aromahierontaa ei kuitenkaan voi toteuttaa mikäli olet raskaana, kärsit sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta, olet flunssainen tai sinulla on antibioottikuuri meneillään. Aromahierontaa ei myöskään voida toteuttaa syöpähoitojen aikana. 

Aromahieronta -palvelua tarjoavat toimpisteet paikkakunnilla

Hämeenlinna, 

Fit Hätilä

Viipurintie 36 Hämeenlinna

Fit Hätilä
Katso toimipisteen sivu

Osoite
Viipurintie 36
13210 Hämeenlinna

Aukioloajat
Avoinna arkisin klo 9-21